tisdag 24 februari 2009

Håhå jaja......

........Så var det visst dags att vakna igen!
I vanlig ordning vet jag inte var jag befinner mig men jag känner att det drar lite kallt.
Nu skall vi se.....

Jag var som jag skrev igår på träningslokalen "sociala klubben" och problemen började egentligen inte förrän jag gick därifrån.
På väg hem kom mina ytterligt få hjärnceller på att jag hade lovat att hålla en kurs i ett av mina specialämnen, "hur man blandar exklusiva groggar på t-sprit".
Då jag innehar en nära nog komplett uppsättning tips och trix i ämnet och anses som något av en expert på dito var det bara att packa sig iväg till denna, till skillnad från "Sociala klubbens", något mer dekadenta lokal.

Jag hade på förhand tilltvingat mig ett rum på baksidan av lönnkrogen "Svagdrickan" belägen vid ett av Halmstads värsta hamndistrikt och gjorde där entré.
Mina kurskamrater var i vanlig ordning de hyllade filantroperna samt oklanderliga medborgarna "Soppe-Sune", Snickar-Bengt" samt "Jack Higgins".
Ämnet för dagen var: Hur man uppnår smakfullkomlighet vid en blandning av t-sprit och hemkört!

Som den hederlige och aktsamme medborgare jag är så kör jag naturligtvis inte motorfordon efter blöta kvällar som denna utan gick med andedräkten full av vidrig t-röd iväg till min etage-lägenhet jag innehar i stan just med tanke på sådana här tillställningar.
Etage med tanke på att parkbänken ligger på en kulle i Norre Katts Park och nedanför ligger toaletten.
Det är bara att vända sig om och spy alltså......

Nå, här gäller det att svamla sig hem å det rödaste samt att senare skriva en något mer seriös inlaga!
Kapsyl på er mina vänner!
Billy by night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar